Jdi na obsah Jdi na menu
 

Vzkazník | Aktualitky (RSS) | Ke stažení | Návštěvnost | Výměna ikonek | Přidat článek |

Ankety, počítadla, kalendáře, ...

22. 5. 2010
Tipy na servery, poskytující moduly na stránky
 
     Je asi zbytečné se zde rozepisovat o detailním použití formulářů na web jako jsou mailformy, shoutboardy, návštěvní knihy, počítadla lidí i stažení, chaty, fóra apod. Dostatečné návody jsou jak na estránkách, ( např. zde ) tak na jednotlivých serverech. Spíše jde o to, mít přehled o aktuální nabídce, vědět kde a co hledat a co jednotlivé servery pro webmastery nabízejí. Na estránkách tolik propagovaný BlueBoard mi např. nepřipadá tak úžasný a další nabídky si zaslouží nejméně stejně pozornosti. Nejsou zde řazeny dle kvality, ale tak, jak přišly pod ruku.
 
     Servery  je nutno hodnotit nejen podle rozsahu poskytovaných služeb, ale hlavně podle spolehlivosti, aby služba byla bez výpadků. Na spolehlivosti chodu serveru a na jeho pravidelné aktualizaci, je totiž závislý i Váš web, na kterém máte umístěny formuláře. Rozhodnout se můžete jen na základě zkušeností. Informacím o jejich službách je zde věnováno asi tolik prostoru, kolik ony uvádějí informací na svých stránkách.

server

Červeně jsou označeny služby, které jsem vyzkoušel, a ukázaly se jako spolehlivé – to však neznamená, že ostatní spolehlivé nejsou

blueboard

(ať to máme za sebou)

ChatBoard Pokecejte si s kamarády ve vašem vlastním chatu. OnlineMonitor Ukazuje kolik lidí si právě prohlíží vaše stránky BlueForm Návštěvníci vašich stránek vám pošlou rychle email. Anketa Zjistěte názory návštěvníků vašich stránek..  ShoutBoard  Rychlý způsob, jak se zakřičet svůj názor. Počítadlo  zaznamenávejte přístupy na vaše stránky..Návštěvní kniha Nechte návštěvníky vašich stránek zanechat vzkaz...

Počítadlo stažení Počítá stáhnutí jakýchkoli souborů

vsevjednom

Použito na stránce:

úvodní strana

Můžete zdarma umístit na Vaše stránky  Anketu,  Návštěvní knihu (Guestbook),  Rozesílač novinek,  Vzkazník,  Počítadlo s podrobnými statistikami,  Newsboard,  Chat,  Formulář na odeslání e-mailu,  fórum,  Link counter  On-line ukazatel lidí na Vašem webu.  Nemusíte umět programovat, stačí si jen zkopírovat kód, který potom vložíte na svoje stránky.

calboard

Použito na stránce:

Svátky, data

4 styly kalendáře:   klasický, pro formuláře, akcí, akcí mini - úprava vzhledu:   barvy, fonty, nápisy, vlastní kód CSS, pozadí.  Zobrazování svátků včetně státních svátků. Možnost vytvořit akce opakované v intervalu bez reklam, nezobrazují žádné bannery a odkazy na stránky autora. Neomezené listování, počty akcí a také počet vytvořených kalendářů.  To vše bez znalosti programování. Nastavení se provádí v přehledné už. sekci, vhodné i pro začátečníky

weblight

Použito na stránce:

 

Svátky, data

Návštěvní knihy   Můžete si vytvořit Návštěvní knihu, aniž byste uměli složitě programovat.  Ankety Chcete, aby návštěvníci Vašich stránek mohli hlasovat na různé dotazy? Vložte si do webu naše ankety!   Počítadla  Samozřejmostí jsou i počítadla přístupů - grafická i textová. Formuláře    Potřebujete, aby Vám návštěvníci Vašeho webu mohli zasílat zprávy? Vložte si na web Formlight!      Online počítadla  Chcete vědět, kolik návštěvníků je právě v tuto chvíli přítomno na Vašem webu? Vložte si na něj Online počítadlo a budete to ihned vědět. Webkalendář  Vložte si na web tento multifunkční kalendář, díky němuž si zkvalitníte svou internetovou prezentaci.   ChatBox   Představte si jednoduchý chat, ve kterém můžou návštěvníci Vašeho webu zanechávat vzkazy podobně jako v Návštěvní knize. Tím je náš ChatBox.

maxsite

Použito na stránce:

 

Svátky, data

Návštěvní knihy Nechte návštěvníky svých stránek vyjádřit se! Ankety  Zeptejte se návštěvníků svých stránek na cokoliv! Počítadla Zjistěte počet návštěv svých stránek! ExpressBoxy Umožněte sobě i návštěvníkům snadno a rychle komunikovat mezi sebou! Form 2U Vyzkoušejte jednoduchý formulář pro posílání e-mailů ze svých stránek!  MiniFóra  Nechte své čtenáře diskutovat! NewsFormy Rozesílejte svým návštěvníkům novinky přímo do jejich e-mailových schránek! Kalendáře Informujte návštěvníky svých stránek o datu, čase a jménech, která slaví svátek! TellForm Nechcete se příliš namáhat při propagaci svých vlastních stránek? Neváhejte a založte si nový TellForm, umístěte ho na své stránky a nechte návštěvníky rozesílat tip na Váš web. Kvíz Zpestřete své stránky jedinečnou službou - kvízem. Vaši návštěvníci jistě ocení, když budou moci otestovat své znalosti. Dotazník Chcete vědět o svých návštěvnících opravdu všechno? Nechte je tedy vyplnit svůj dotazník s až 50 otázkami. AnnounceBoard  Služba pro všechny, kteří chtějí jednoduše prezentovat oznámení (novinky apod.) na svém webu. TopList Seznam stránek, které používají služby MaxSite. Čím víc lidí klikne na vašich stránkách na logo MaxSite, tím výše budete v seznamu.

webber

doporučuji

Použito na stránce:

 

Svátky, data

Počítadlo Mějte kompletní přehled o návštěvnosti Vašich stránek.   Anketa Zajímají Vás názory návštěvníků stránek?   GuestBook  Chcete vědět co si o Vašich stránkách myslí návštěvníci?   Mailer Dejte možnost Vašim návštěvníkům poslat Vám email.   RankButton   Jedinečná možnost získat mnoho nových návštěvníků a vysokou pozici ve vyhledávačích.   FastText Rychlý způsob zanechávání krátkých zpráv.   Hodiny  Aktuální čas na Vašich stránkách pomocí Flash hodin.   Htaccess generátor   Vygenerujte si konfigurační soubor pro Váš web online. Countdown  Ukažte vašim návštěvníkům kdy máte narozeniny, kdy bude nějaká událost! Využijte náš Flash Countdown!   Web kalendář Web kalendář s možností přidávat poznámky nejen na jeden den ale i na celé období   META tag generátor Vygenerujte si celou HTML hlavičku pro Váš web během jedné minuty online.   NewsSender Informujte čtenáře ohledně aktualizací a novinek na Vašich stránkách e-mailem.   Page Protector beta Ochraňte Vaší důležitou stránku heslem.   Měření dostupnosti  Chcete vědět jak je Váš web přístupný? Jaký má Up time? Využijte naši službu měření dostupnosti web stránek!   RSS reader  Chcete na webu zobrazovat novinky oblíbeného blogu nebo portálu? Není nic jednoduššího než použit náš RSS reader   Web News Novinky u Vás na stránkách rychle a efektivně!

netkonto

Ukázka na stránce:

 

nástěnka

 

Zde je krom toho, co na ostatních, zajímavá hlavně Nástěnka

  • umožňuje zanechávat vzkazy návštěvníků
  • vzkazy jsou „připichovány na nástěnku“
  • je vkládána přímo do stránek a proto nenarušuje jejich strukturu a celistvost
  • nastavení vzhledu (změna typu písma a velikosti, barvy pozadí a textů)
  • možnost vkládání smajlíků

Nevýhodou je zobrazovaná reklama. Nu, což naděláme.

 
 

© Panickov.tk 2006 - 2012 | Běží na systému eStránky.cz | Tisk | Nahoru ↑